Hotell Järvsöbaden
Järvsö, Hälsingland
fr. 650 kr / pers
sell
fr. 650 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn övernattning (del i dubbelrum)
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Järvsöbaden är hotellet med stil och klass med en känsla av vingslag från förr. Hotellet, som 1905 byggdes som kuranstalt, har gått i familjens ägo sedan dess och här sker nödvändig modernisering med varsam hand för att värna om hotellets genuina miljö och personliga charm.

Beläget mitt i Hälsingland, det landskap som Carl von Linné beskrev som ett mikrokosmos då alla typer av naturslag finns här, ger dig en unik möjlighet att se och njuta av älvar, trolska skogar, böljande jordbrukslandskap, rika fiskevatten och de blå bergen från cykelsadeln. Det här är en upplevelse utöver det vanliga för dig som vill uppleva den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet.

På hotellet kan du varva ner i något av sällskapsrummen genom att slå dig ner i en av fåtöljerna och sträcka ut de trötta cykelbenen framför någon av brasorna. Vi rekommenderar också ett besök i hotellets gym respektive spa- och relaxavdelning med torrbastu, ångbastu och jacuzzi. I den gamla potatiskällaren har man inrett ett kallbad, med vatten som porlar in från hotellets egen vattenkälla i berget. Sommartid är du välkommen att koppla av i trädgården och bada i utomhuspoolen. Nära hotellet finns även en niohålsgolfbana.

I huvudbyggnaden med sina två flyglar finns allt från enkelrum till en minisvit.  Det går också att boka ett rum i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Alla rum har dusch, wc, hårtork och tv. I huvudbyggnaden är alla badrum nykaklade. Rummen är individuellt inredda, med en genuin känsla från förr.

Närliggande cykelleder