Ryd, Småland

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Mörrumsån har världsrykte som fiskevatten för lax och havsöring. Här ligger Blidingsholms Gård där hotell Åsnen finns. Hotellet har utsikt över vattnet och den frodiga grönskan i trakten.

Nyrenoverade bekväma rum med hög komfort i kombination med den lantliga tystnaden gör inte minst nattsömnen djup och skön. När du har badat i ån väntar flera varianter av fräscha bastubad; aromabastu, ångbastu, ljusbastu. Det finns även massagebänk med inbyggd shiatsumassage och badtunnor som är en fin miljö för lite eftertanke, kanske på kvällen med stjärnhimlen ovanför dig. Perfekt för den som är ute på cykelsemester och vill ladda om kropp och själ på samma gång.

I matlagningen hämtas kryddor från den egna trädgården och en stor del av grönsakerna är närproducerade. Älg, rådjur, vildsvin, gös och gädda hämtas från trakten och vissa recept har följt med den småländska familjetraditionen sedan 1800-talet. Det bjuds till exempel på Smedens kroppkakor och Astrids isterband.

I anläggningen med alla byggnader inräknade finns det totalt 104 bäddar. Rummen är nyrenoverade och alla tekniska lösningar är i toppskick. Rummen på hotell Åsnen har individuell prägel och frukost ingår alltid.


Antal bäddar: Här finns totalt 104 bäddar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum, familjerum eller en svit.
Samtliga rum är rökfria och pälsdjursfria. Husdjur accepteras ej.