Borgholm, Öland
  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Halltorps gästgiveri är känt för sin fantastiska matlagning och deras talangfulla kök bjuder in till en rad gastronomiska upplevelser.

STÄNGT  FÖR RENOVERING UNDER 2018.

Gästgiveriets byggnader har anor från 1600-talet och många av rummen har fått sin prägel från svenska konsthantverkare. Som gäst står det dig fritt att använda relaxavdelningen med två stycken bastus, en kall Ölandsbrunn och en uppvärmd utomhusjaccuzzi. När mörkret sänker sig framträder klara kvällar en fantastisk stjärnhimmel som kan beundras under kvällspromenaden.

Cykla längs vackra leder
Att cykla på Öland är en naturupplevelse utöver det vanliga. Det flacka landskapet inbjuder oavsett årstid till fantastiska upplevelser och utsikten är hänförande vacker. Havet, den karga jorden, den dova färgskalan och fågelkvittret gör att naturen känns nära på ett sällsamt sätt.

Med utgångspunkt i Halltorp har du det Stora Allvaret runt knuten, Borgholms stadskärna 9 km bort och en fantastisk cykeltur till den vackra fiskehamnen i Djupvik framför dig.

Njut av gourmetmåltider, slappna av framför öppna brasor
Alla måltider tillagas med råvaror från trakten och med örter från gästgiveriets egna örtagård. Efter avslutad cykeltur inbjuder hotellets altan soliga dagar till en hänförande utsikten över Kalmarsund. Krocket- och boulespel finns även att låna för den tävlingssugne. Ruggiga dagar kan du istället sjunka ner framför någon av gästgiveriets fem öppna spisar.

Upptäck Öland på sensommaren och hösten
Cykelsäsongen på Öland är lång och sträcker sig från vårens blomsterprakt till höstens lugn. Hösten är också den tid då flyttfågelsträcken passerar i en oändlig ström och man behöver inte vara fågelentusiast för att njuta av skådespelet. Värmen dröjer sig också ofta kvar både på land och i vattnet till långt in i september.


- Närmsta flygplats: Kalmar
- Närmsta järnvägsstation: Alvesta och sedan reser du med Öresundståg till Kalmar.
- Bussar tar dig från Kalmar till Halltorps gästgiveri