shopping_cart
kr
Hallandsboda, Blekinge
  • doneEn natt i stuga (pris från 425:-/person vid 2 personer i 2-bäddsstuga). Stugorna rymmer upp till 4 personer.
  • doneFrukost (serveras i servicebyggnaden)
  • doneSänglinne, handdukar och städning
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Mörrumsåns laxfiske är inte enbart riksbekant, utan rent av världsberömt. Alldeles intill ån i det natursköna Blekinge ligger Hallandsboda Bed & Breakfast. Gården har anor från 1600-talet och än idag bedriver man både lant- och skogsbruk. Här bor du i enkla charmiga stugor i vacker, lantlig miljö som hjälper dig att komma ner i varv. 

Ett perfekt stopp för dig som cyklar Sydostleden och befinner dig mellan Hemsjö och Svängsta. I närheten finns även vandrings- och cykelleder som Blekingeleden och Laxaleden. Bor du på Hallandsboda Bed & Breakfast finns det alltid mycket att göra i form av badtunna, fiske naturligtvis eller kanske grilla utomhus en vacker sommarkväll.

Det finns sex blå stugor på gården. De är samtliga på 20 kvadratmeter, utrustade med två sängar samt en bäddsoffa (extrasäng och babysäng finns att låna). I stugorna finns även trinettkök med två spisplattor, husgeråd, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare samt TV. Du kan duscha med varmvatten, men i övrigt finns endast kallvatten i stugorna. I källaren på servicebyggnadens baksida finns bastu, duschar, toaletter och tvättstuga. Dessa faciliteter får man gärna använda, utan extra kostnad.

Det är också i servicebyggnaden som du hämtar ut din nyckel samt betalar innan avresa. Här serveras också frukosten, och kaffe eller lättare måltider kan förbeställas.

Kontaktuppgifter för bokning