Görvälns Slott Boutiquehotel
Järfälla, Uppland
fr. 1 450 kr / pers

Allt detta ingår

  • doneEn övernattning (del i dubbelrum)
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

På behändigt cykelavstånd från centrala Stockholm ligger Görvälns Slott Boutiquehotel vid en idyllisk Mälarvik i Uppland. Platsen är ett naturreservat och omgivningarna är både vackra och rogivande. Här är maten en upplevelse utöver det vanliga och rummen fulla av personlighet och slottskaraktär. En perfekt plats för några romantiska dagar tillsammans eller bara för att ladda batterierna i en unik miljö.

Slottet har anor från 1670-talet och ritades en gång i tiden av den fransk-svenske arkitekten Jean de la Vallé som även skapat Riddarhuset i Stockholm. Flera berömda svenska adelsätter har ägt slottet. Idag är det familjen Eklund som driver verksamheten med ambitionen att ”erbjuda marknaden Sveriges bästa hotell för lyckade möten, både privat och i affärer”. En upplevelse utöver det vanliga med andra ord.

Efter cykelturen kan du promenera i de vackra omgivningarna, beundra utsikten över Mälaren och koppla av i den fantastiska inomhusmiljön. Det går även att ta sig ut på sjön i form av Stand Up Paddling. Det går också att ägna sig åt eleganta aktiviteter som boule, kubb och krocket. Maten på Görvälns Slott Boutiquehotel är ett kapitel för sig. Den serveras i restaurang Galleriet enligt konceptet Clean Eating by us™. Det betyder bland annat mycket lokala råvaror, globala influenser och en genomgående klimathänsyn.

Görvälns Slott erbjuder 45 hotellrum. Alla är individuellt och personligt inredda. Oavsett storlek eller rumskategori håller varje hotellrum mycket hög klass med sagolikt sköna sängar och sängkläder från Mille Notti, svenska ekologiska hud- och hårvårdsprodukter från c/o GERD och kostnadsfritt Wifi. Görvälns Slott är ett Adults Only hotell och välkomnar gäster från 16 år.

Kontaktuppgifter för bokning

Närliggande cykelleder

Järfälla, Uppland