Tidaholm, Västergötland

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn övernattning (del i stuga, minst två personer) självhushåll
  • doneSänglinne och handdukar
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

I det vackra och bördiga Västergötland ligger First Camp Hökensås-Tidaholm. Hökensås är ett naturreservat med kuperad terräng och flera fina sjöar. Geologiskt sett är Hökensås en urbergsplatå som löper utmed Vätterns strand. Fisket är berömt och tycker du om att cykla i omgivningar med vacker natur är platsen fantastisk att bo på.

Det finns många naturupplevelser att ägna sig åt efter dagens cykling. I anslutning till campingen finns flera vandringsleder och när det är säsong bjuder skogen på rikligt med bär och svamp. I Hökensås finns det ett trettiotal sjöar inbäddade bland kullar och åsar som erbjuder fantastiska fiskemöjligheter. Det finns även aktiviteter som minigolf och kubb på campingen. För barnen finns en lekplats. Med en kort promenad når du även Lilla Havssjön med fin badstrand, bryggor och ett hopptorn. Det finns dessutom möjlighet till avkoppling i bastu och vedeldat utomhusbadkar. Vill du gå på kafé eller besöka butiker är det bara 15 kilometer till Tidaholm.


På First Camp Hökensås-Tidaholm bor du mysigt och bekvämt i självhushållsstuga eller i campingstuga. Anläggningen är miljömärkt och har två servicebyggnader utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. På området finns även en restaurang med fullstängiga rättigheter, en servicebutik med nybakat bröd varje morgon samt en välsorterad fiskeshop.