Garphyttan, Närke

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn övernattning (del i stuga, minst två personer) självhushåll
  • doneSänglinne och handdukar
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

I de stora skogarna i Närke ligger First Camp Ånnaboda-Örebro i direkt anslutning till det stora naturreservatet med samma namn. Naturen präglas av dramatiska branter, vindlande bäckar och stränderna utmed den badvänliga Ånnabodasjön. Det här är ett boende som är perfekt för dig som tycker om att cykla mountainbike. 

Den som älskar frisk luft, natur och vildmarksliv har verkligen kommit till rätt plats. Här ligger äventyret runt knuten, man kan fiska och bada. Självklart är förutsättningarna att cykla mountainbike i det närmaste optimala. Det finns mer än 20 mil MTB-leder av olika svårighetsgrad. Du kan cykla via lederna upp mot Pershyttan i norr och mot Lekeberg i söder. När du vill koppla av på kvällen kan du ta en runda discgolf, ett parti boule eller kanske bara grilla vid lägerplatsen. Stora staden Örebro med affärer och restauranger ligger ändå bara cirka två mil bort.

First Camp Ånnaboda-Örebro har en lunchrestaurang med fullständiga rättigheter som håller öppet kvällstid på lördagar. Campingen har även ett kafé med fika, matigare smörgåsar, dryck och godis.


First Camp Ånnaboda-Örebro har 21 nyrenoverade stugor som ligger i anläggningens charmiga stugby. Anläggningen har tre servicehus med handikappanpassade toaletter och dusch. Det finns till och med en speciell hunddusch. Hundar är välkomna men ska hållas kopplade på campingområdet. Vidare finns det ett fullt utrustat kök och tvättstuga.