Dömle Herrgård
Deje, Värmland
fr. 795 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneKaffemaskin och morgonrock i alla rum förutom Sjögården
  • doneGratis Wifi

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

I den storslagna värmländska naturen några kilometer från Klarälven ligger Dömle Herrgård med anor från 1446. Tack vare närbelägna Klarälvsbanan med fin asfalt och rak sträckning är tillgängligheten med cykel alldeles utmärkt. Här får du en herrgårdsvistelse med guldkant i form av fantastiskt kök, vinkällare och utomhusjacuzzi i parken.   

Dömle Herrgård ligger vackert med utsikt över Smårissjön. En perfekt plats för en romantisk vistelse för ett par. Det finns massor av aktiviteter om man vill prova på annat än att cykla. Du kan gå ner till stranden och bada, eller fiska abborre och gädda. Den som gillar golf har en bana i närheten och självklart kan man ta en naturskön promenad i omgivningarna. Du kan även ta en paddeltur och du som gillar spännande naturupplevelser kan hålla utkik efter bäver, älg och andra vilda djur.

När det gäller boende är det klassisk herrgårdsstil som gäller, men en anstrykning av lyx såklart. Det gäller från standardrum till Dömlesviten som är en romantisk dröm med egen öppen spis. Rummen finns i olika byggnader: Herrgården, Frugården och Sjögården. Överallt fulla av atmosfär och bekvämt utrustade. På alla rum finns det kaffemaskin, sköna morgonrockar, TV och fri uppkoppling. 

Klarälvsbanan som börjar i Karlstad och fortsättningen Klarälvsleden som går till hela vägen Sysslebäck är en fantastisk möjlighet för den som tycker om att cykla i naturen. De första 90 kilometerna går på asfalt och sedan följer 120 kilometer på en blandning av asfalt och grus. Från Dömle Herrgård är det bara tre kilometer till Klarälvsbanan.

Observera! Med sin romantiska inramning är Dömle Herrgård en mycket populär plats för bröllop. Därför kan det vara svårare att få rum på helgerna under sommartid.

Närliggande cykelleder

Deje, Värmland