Djupadalsbadets camping
Kumla, Närke
fr. 225 kr / pers
sell
fr. 225 kr / pers

Kontaktuppgifter för bokning

Allt detta ingår

  • doneEn natt i stuga för självhushåll (Pris från 225:-/person vid 2 personer i 2-bäddsstuga)
  • doneFri entré till utomhusbadet

Särskild service för dig som cyklist

  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

I Kumla stadspark händer det massor av saker. Här finns växthus, bad, lekplats och frisbeegolf bland mycket annat. Det är även här du hittar ett mysigt och prisvärt boende i form av Djupadalsbadets camping.

Som gäst på Djupadalsbadets camping bor du mitt i Kumla stadspark. Det innebär att du får tillgång till utomhusbadet och nära till aktiviteter och sevärdheter i området, till exempel tennisbanor, minigolf, Sjöparkens växthus och skojiga stadslekplats Tivoli. Perfekt för barnfamiljen som vill fylla dagarna med upplevelser och komma i ordning snabbt på kvällen. Du kan välja mellan två- och sexbäddsstugor. I det nyrenoverade servicehuset finns tillgång till kök, matrum, sällskapsrum och tvättstuga. Om du vill ha frukost så beställer du enkelt ett härligt frukostpaket.

6-bäddsstugor
Stora fina stugor med 6 bäddar. Här finns 2 våningssängar samt sovloft med 2 bäddar. Kallvatten finns i stugan, men ingen toalett eller dusch. Täcke och kudde finns, bäddset och lakan finns att hyra. I stugan finns kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare, micro och kylskåp.

2-bäddsstugor
Små mysiga stugor med en våningssäng. Här finns inget vatten, ingen toalett eller dusch. Täcke och kudde finns, bäddset och lakan finns att hyra. I stugan finns kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare, micro och kylskåp.

Liten stuga med 2 bäddar (dygn): 550 kr
Stor stuga med 4 bäddar + 2 bäddar på loft (dygn): 800 kr


Under perioden 24 maj-1 september 2019 ingår fri entré till utomhusbadet när du bokar en stuga.