Camp Järvsö är något alldeles speciellt. Här erbjuds du ett smörgåsbord av roliga aktiviteter och massor av underbar natur att röra dig i. Fina cykelvägar och stigar, träning i syrefyllda skogar och kvällar fyllda av god mat, dryck och musik. Allt serverat med personlighet, energi och värme.

För dig som cyklist finns mycket att välja bland. Om du har med dig familjen finns bra cykling både för stora och små. Du som gillar gravel kan cykla på slingrande grusvägar via fäbodvallar ut mot Hälsingekusten. Här finns också lugna, fina asfaltsvägar intill husknuten. Fantastiskt vackra rundor längs med sjöar och berg. Efter cyklingen kan du enkelt spola av din cykel.

Du kan boka enkelrum, dubbelrum, glampingtält eller en hel lägenhet. På hotellet finns ett fitnesscenter, stor trädgård, mysig restaurang, gemensam lounge och en terrass. Och så har du den vedeldade bastun neder vid sjön, perfekt efter en runda på cykeln. Camp Järvsö passar dig som vill ha en aktiv fritid i kombination med avkoppling och naturnära upplevelser.

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

  • doneSäker cykelförvaring
  • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
  • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Camp Järvsö Hotell

Närliggande cykelleder