På Skånes nordöstra kust, i Trolle-Ljungby distrikt i Kristianstads kommun, finns den idylliska byn Tosteberga med omedelbar närhet till havet och Skånes enda skärgård i blickfånget. Här ligger det trivsamma gömstället, Bodelssons by the Sea, med ekologisk inriktning, åtta fräscha rum med havsutsikt och en meny med lokal prägel. Vad sägs om ett uppfriskande dopp i poolen eller en stund i en av de varma badtunnorna efter den vackra cykelturen mellan Nymölla och Tosteberga?

Det finns en lång rad fina utflyktsmål för dig som tycker om att cykla. Närhet till bad, loppmarknad under vissa perioder och en fantastisk natur.

Alldeles i närheten av Bodelssons ligger naturreservatet Tosteberga ängar som är precis lika vackert som namnet antyder. Här finns gullvivor, backsippor, fältnocka, orkidén Sankt Pers nycklar, hagtorn och nypon. Några kilometer bort finns mäktiga Trolle Ljungby gods med anor från 1200-talet och en av landskapets vackraste trädgårdar.

Bodelssons by the Sea gör det enkelt för dig som gäst!

Välj bland något av våra tre erbjudanden:

 1. Övernattning med varmbad & middag
 2. Övernattning med varmbad, middag & vinpaket
 3. Weekendlyx med varmbad, middag och massage

Efter incheck serverar vi ett litet mellanmål, plus fika och fikabröd, så att ni får något i magen innan kvällen. Middagen komponerar ni från vår meny och meddelar oss via mail innan ni anländer. Vill ni inte välja gör kocken gärna det åt er. Innan er 3-rätters middag serverar vi en liten aptitretare och ett glas härlig prosecco. Vi har inga ”sittningar” så ni kan avnjuta middagen i lugn och ro och kanske avsluta med något gott till kaffet. Som självklart är gratis under hela vistelsen. Vår swimmingpool är tillgänglig mellan kl 8-21 (maj-sept). Egentid för varmbad i våra mindre kar ingår i alla bokningar och reserveras ni när ni bokar.

Pris från 1 599:- per person. Varmt välkomna!


Antal bäddar: 25 bäddar. Du kan välja att boka Budget dubbelrum, Standard dubbelrum eller Superior dubbelrum. Husdjur är välkomna till en extra kostnad (förbokas).

Särskild service för dig som cyklist Cyclist Welcome!

 • doneSäker cykelförvaring
 • doneMöjlighet att låna cykelpump och enklare verktyg
 • doneKontaktuppgifter till närmaste cykelservice

Kontakta Bodelssons by the Sea

Ta dig hit

Närmaste tågstation: Kristianstad C
Närmaste flygplats: Kristianstad

Sevärdheter

 • local_seeKristianstad konsthall
 • local_seeKustlandskapet vid Edenryd
 • local_seeNaturum Vattenriket
 • local_seeSölvesborgsbron

Cykelkartor

 • Cykelkarta 2 Sydöstra Skåne

  Cykelkarta Sydöstra Skåne

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 4 Nordöstra Skåne

  Cykelkarta Nordöstra Skåne

  159 kr
  Köp nu
 • Cykelkarta 8 Sydöstra Småland

  Cykelkarta Sydöstra Småland

  159 kr
  Köp nu

Närliggande cykelleder