Falkenberg, Halland

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneFri parkering
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

Trivs du också bäst i öppna landskap? Längs Hallandskusten möter du havet, strandängarna, klipporna och sandstränderna. Mellan Falkenberg och Glommen ligger Augustas Bed & Breakfast, ett hemtrevligt boende i en ombyggd gammal lada. Augustas öppnade 2013 och har bara fyra rum, vilket innebär att du får ett personligt och mysigt boende.

Med 800 meter ner till stranden, handlar mycket här om havet – att sitta på den mjuka sanden och se solen gå ner i väster är rent av magiskt. Och så klart ska du ta ett härligt salt dopp! Cykelleden Kattegattleden passerar precis utanför Augustas, och går längs havet mellan Helsingborg och Göteborg. När du cyklar här får du unika havsnära upplevelser, på lugna cykelvägar utan biltrafik.

I Augustas Bed & Breakfasts lantligt inredda, ljusa och trevliga rum sover du gott. Alla rum har tv, dusch och toalett, ett av rummen har dessutom ett massagebadkar. Ett gemensamt allrum med tv och spis, mikro, kyl och frys finns för den som vill fixa lite kvällsfika. Gratis WiFi och lån av cykel. I den lummiga trädgården kan du njuta av en fika eller tända upp grillen och fixa middagen. Boule, kubb eller krocket finns att låna. Stallet är, precis som det låter, ett ombyggt stall som blivit en fräsch frukostmatsal. Här serveras frukost med råvaror från alla de lokala matproducenter som finns i trakten.


Antal bäddar: Det finns totalt 4 rum. Du kan välja att boka dubbelrum, enkelrum eller familjerum. Det finns även tillgång till cykel att låna. Husdjur accepteras ej.


Närmaste flygplats: Halmstad
Närmaste tågstation: Falkenberg