Åre, Jämtland

Kontaktuppgifter för bokning

  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis Wifi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

På Åre Torg STF-anläggning bor du mitt i Åre och har bara 100 meter till närmsta skidlift som tar dig och cykeln upp på berget och ett stenkast till alla mysiga restauranger, barer och kaféer. 

Det här boendet har inte bara ett utmärkt läge – det är också anpassat för att underlätta din vistelse med till exempel servicerum där du kan meka med cykeln och torkrum för dina träningskläder. Efter avslutad cykeltur kan du också varva ner i den uppvärmda bastun.

Vandrarhemmet har en terrass med utsikt över Åre torg och där kan du sitta och varva ner och blicka ut över vidderna över sjön eller rakt ner på det myllrande bylivet. Här finns också ett tv-rum med inbjudande soffor, gratis trådlöst nätverk (wifi) och en matsal där frukosten serveras. Frukostbuffén består av ekologiska produkter och du får med dig ett lunchpaket som du kan ta med dig under cykelturen.

Boendet är i rymliga, bekväma och fräscha fyrbäddsrum som kan hyras rumsvis eller som dubbelrum. Här finns plats inte bara för dig utan också för din bil. Observera dock att rummen inte har fönster mot utsidan utan endast mot inomhuskorridoren. Bilparkering måste förbokas innan ankomst.


Antal bäddar: Här finns totalt 36 rum, med ca 100 bäddar. Toaletter och dusch finns i de fräscha gemensamhetsutrymmena, tillsammans med en dam- och herravdelning med dusch och bastu.


Närmaste flygplats: Östersund
Närmaste tågstation: Åre