shopping_cart
kr
Ammarnäs, Lappland
  • doneEn natt i dubbelrum
  • done1 x frukost
  • doneGratis WiFi
  • doneMöjlighet att låna verktyg för enklare reparationer
  • doneTvätt och torkmöjligheter för kläder
  • doneSäker cykelförvaring

Närliggande cykelleder

På Ammarnäs Wärdshus kan du välja mellan att bo i fräscha hotellrum, enklare vandrarhemsrum eller hytter på gården. I Wärdshuset finns givetvis restaurang, bar och bastu. Här hittar du också en mindre butik med lokalt hantverk samt outdoor- och sportutrustning.

Både hotellrum och stugor bokas ofta tidigt på säsongen, så se till att vara ute i god tid. Oavsett vilket boende du bestämmer dig för kommer dagarna vara så innehållsrika att du kan sova riktigt gott om natten.

Wärdshusets restaurang är ett klassiskt inslag för alla som vandrar i fjällen och för alla som njuter av det världskända flugfisket i Ammarnäs. Här möts människor från när och fjärran. Lokala råvaror är ett självklart val för en långsiktig hållbarhet. Alla viner är utvalda för att passa den aktuella menyn och viltet levereras av Anders Skum på Fjällvilt i Ammarnäs.


Antal bäddar: 10 bäddar med hotellstandard (maximalt 62 bäddar). Du kan boka hotellrum (5 st), vandrarhemsrum med toalett och dusch i korridor (9 st) eller hytter på gården med tillgång till toalett, kök och dusch på Wärdshuset (5 st). Husdjur är välkomna (förbokas).

Kontaktuppgifter för bokning


Närmaste tågstation: Sorsele, sommartid går Inlandsbanan (bussanslutning eller taxi till Ammarnäs)
Närmaste flygplats: Arvidsjaur (bussanslutning eller taxi till Ammarnäs)
Busslinjer med koppling till Ammarnäs:
Umeå-Lycksele-Ammarnäs
Östersund-Storuman-Sorsele-Ammarnäs
Arvidsjaur-Sorsele-Ammarnäs