Fotograf- och bildtjänst

Vi har märkt att det finns ett behov av bra bildmaterial bland våra samarbetspartners och har därför tillsammans med fotografen Ulf Huett tagit fram en prisvärd fotograf- och bildtjänst. Tjänsten innebär att Ulf kommer till er och fotograferar ett antal bilder utifrån era behov och önskemål. Vi erbjuder ett grundpaket där det ingår 5 stycken bilder färdiga för webb och tryck som ni sedan kan använda fritt.

Fotografering på plats (5 bilder):
5000 kr + moms per anläggning/arrangör (och om möjligt övernattning för Ulf)
750 kr + moms per extra bild

Du kanske har ett eget bildmaterial som skulle behöva fräschas upp? I så fall erbjuder vi tillsammans med Ulf och hans team en tjänst för anpassning av befintliga bilder för webb.

Anpassning av befintliga bilder för webb:
750 kr + moms per bild. Priset förutsätter ett fil-format som går att anpassa.

Ulf Huett
Ulf HuettSommaren 2015 gjorde tidningen Lantliv ett reportage om hans familjs sommargård på Öland, som på ett bra sätt visar den fina känslan i Ulfs bilder Bildspråket är ledigt och äkta på ett okonstlat sätt. Precis det vi gillar!

På bokförlaget Max Ström har Ulf bland annat gett ut boken ”Detaljer hemma” tillsammans med Annika Huett. Boken har fått mycket uppmärksamhet och gavs i fjol även ut i Japan. Åt bokförlaget Semic fotograferade Ulf 2014 ”Dogge Doggelitos Grillbok” och 2015 ”Förvara smart” av Paulina Draganja. Nu arbetar han med en grillbok tillsammans med Per Ehrlund. Vid sidan om tidningar och bokförlag jobbar Ulf även med ett par reklamfotograferingar per år, både direkt mot företag och via reklambyråer. Bland några av de kunder som Ulf tidigare har haft kan nämnas Folksam, Svenska institutet, Bokförlaget Max Ström, Riksbyggen, LRF och Landstinget.

Förutom på hans egen webbsida www.ulfhuett.com kan du även se fler av hans bilder hos bildbyrån johner.se.

För att boka tjänsten alternativt om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på info@swedenbybike.com eller telefonnummer 08-640 96 56.